Újdonság
  PVD nemesfém és Gránit mosogatók
  Rozsdamentes mosogatók
  AKRIL BÚTORFRONTOK
  ÚJ AKRIL LAPJAINK
 Akril lapok
 Resofloor Titanium Dream magasfényű padlók
 Mosdók és mosogatók
  Egyedi mosogatók
 Segédanyagok
 
   
     
 
Kerrock

A Homogén Akril Lapok

 A Homogén Akril Lapok sík tábla formában kapható akril-műgyanta, illetve esetenként polyester-akril alapú, különféle ásványi, színező és tűzállóságot javító adalékanyag-tartalmú belsőépítészetben használatos anyagok., melyet beltéri vízszintes és függoleges felületek funkcionális és dekoratív burkolására használnak.A lapok teljes keresztmetszetükben azonos – homogén – szerkezetűek, ezért a megmunkálási technológia betartásával tetszőleges méretű és formájú – íves is – egybefüggő felületek készíthetők látható illesztések nélkül.

  Az anyagok

-          homogén szerkezetűek

-          pórusmentesek, ezáltal vízállóak és fagyállóak, könnyen tisztántarthatók, gátolják a gombafertőzés    terjedését, használatuk műtőkben is engedélyezett!

-          hőre hajlíthatóak

-          kopás és karcállóak, felületük csiszolással felújíthatóak

-          vegyszerekkel szemben ellenállóak

-          megfelelő hőállósággal rendelkeznek

-          kőhatású, de meleg tapintású felületek

-          asztalosipari technológiával megmunkálhatóak

Színválaszték: egyszínűek – színesek is – kis-, közép-, és nagyszemcsézetűek.

Jellemző felhasználás:

-          közösségi létesítmények: bankok, éttermek, szállodák, gyógyszertárak laboratóriumok orvosi szobák pultjai, stb.

-          otthonokban:                    konyha-, fürdőszobapultok, párkányok, stb. 

Kerrock homogén akril egészségügyi felhasználása!

Kerrock: homogén akril melynek két fő összetevője az akril és az alumínium-hidroxid. Ásványi anyagoktól mentes, olyan kompozit mely teljes anyagában homogén. Savaknak és lúgoknak ellenáll, ezért alkalmas bármely rozsdamentes felület helyettesítésére. Anyagában színezett ezért a kisebb sérülések nem észrevehetők a felületén. Sérülés esetén nem csökken a tisztíthatósága, steril marad a környezet amely antibaktericid anyagösszetételének is köszönhető.  Saját színazonos ragasztójával teljesen résmentesen összetoldható. Gyors és minőségi karbantartás lehetséges. Az anyag tisztítható bármely általános vagy saját speciális tisztítószerével vagy 60 Co-os gőzzel. Az élek és a felület tetszés szerint alakítható (marható, ragasztható, hajlítható, csiszolható, polírozható). Fémmel, fával, üveggel, műanyaggal is összeépíthető.

 A lapokhoz mosdók és mosogatók színazonos színben is széles méretválasztékban kaphatók, illetve egyéni kívánságra méretre is készíthetők.

Betanítás, szaktanácsadás: Geotex Kft. 1106 Budapest, Bogáncsvirág u. 5-7. Tel.: 06-1-262-3916, Fax: 06-1-264-5953, e-mail: geotex@mail.datanet.huwww.geotex.hu

 

 

 
Honlap: Ev2 Internet Kft.